Morgon

Sitter i min säng med datorn och en hög ELLE tidingar som är så tung att den måste bäras med två händer. Och en urdrucken te kopp som jag gick upp och fixade för en kvart sen. Så himla skönt, tisdagarna kommer att bli min räddning famöver, och det känns ju bra att ha dem att luta sig mot. Och sen så är det ju det här med min säng. Man sover bra och man vaknar bra och just nu vill jag bara stanna här, det är bra härligt alltihop. Helt vita lakan och täcken, många kuddar (även om vissa försvinner spårlöst då och då. hm), och så stor så man kan ligga på alla ledder utan att behöva frysa om varken tårna eller öronen. Och så en halv väggs fönster med dörr direkt ut till trädgården. Oj vad jag har det bra.

Vet att det kommer kännas jättebra i skolan också, pga av denna morgon. Det funkar verkligen, att man bara kan bryta sina rutiner och hinna göra något annat innan skolan, så det bara inte är just skola från sekunden man vaknar till den då man går till sängs igen. Hm, bättre än så kan jag nog inte förklara det.

Nu borde jag nog snart gå upp, hoppa i min islandströja, fixa en jättegod frukost (man har ju tiden) och titta på Tv ett tag. ett bra tag troligtvis. Och visst är det bra att jag kan må så här bra så enkelt?  Kisses <33


Gammal bild som hittades. Vet inte varför den är tagen från första början, men den passar ju fint. Troligtvis finns den för att jag var på humör för att skryta lite, som nu. MEN, jag tycker ändå inte att den är rättvis mot hur den ser ut nu. Så det så.

Kommentarer
Postat av: Hanna

okej, aa önskar ja gick i innerstan oxå ibland..:P

2008-08-26 @ 14:39:33
URL: http://sweethanna.blogg.se/
Postat av: sofi

sv: Ja, jag hatar huvudvärk också, man tror att huvudet ska explodera ibland!

2008-08-26 @ 15:37:02
URL: http://sofisvarld.blogg.se/
Postat av: alma

alice, jag tycker också väldigt mkt om din mjuka säng! :) <33

2008-08-26 @ 17:31:00
URL: http://almass.blogg.se/
Postat av: Bella

hahaa, neej menar det! :) ha en bra kväll! händer något kul? ;D

2008-08-26 @ 18:35:11
URL: http://bellablogg.se
Postat av: amanda

detsamma! =)

härlig bild

2008-08-26 @ 18:44:07
URL: http://ammizz.blogg.se/
Postat av: josephine

jaa jag hade roligt!:), tack så mkt alltid kul att höra!

2008-08-26 @ 18:49:25
URL: http://peaceloveandrocknroll.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0