Början på vad då?



Det bidde ingen morgonuppdatering imorse, även om hennes laptop är välldigt tillgänglig så glömdes den bort, och vi hade mysigaste frukosten framför Sex and The City. Perfekt sätt att starta dagen! Annars så har det inte vart så bra, konstant regn (fuktigheten gör mitt hår enormt och frizzigt, INTE kul), första skoldagen som ändå kändes så onödig. Fick inget material eller schema, utan mest en massa prat. Behövde ändå vara kvar till två, med sammarbetslekar i tanto och blött gräs samt hundbajs och dagmaskar. Skulle ha föredragit att få komma dit, få all information och material på papper, ha upprop och sen fått åka hem och gå igenom allting själv.
Malin och jag kom iaf överens om igår att man inte ska tänka och reflektera eller gämföra hur det känns att börja skolan efter lovet osv, man ska bara rulla igång och slå sig blodig (mohaha) för att inte hamna i vanliga tråkiga rutiner. Vissa mår bra av det, eftersom det blir någon sorts grund, men jag vill ha det så flexibelt och med så mycket tid som möjligt.
Vi ska inte heller må dåligt av allt som då är jobbigt, utan mer fokusera på andra saker, ha lite mål och sen så prioritera hela tiden. Visst låter det bra? Det kan det nog vara också... Sista året nu i grundskolan så det finns iaf ett slags mål i slutet. Motivation? Ja, kanske. Kisses <33


Kommentarer
Postat av: Anonym

sv: ja precis haha :P det var lite skumt

Kram <3

2008-08-18 @ 19:36:28
URL: http://sweetvanity.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0